مبل جز آن دسته از وسایل منزل است که تاثیر زیبایی در زیبایی دارد. و کوچک ترین آسیب به مبل موجب از بین رفتن این زیبایی و کهنه به نظر رسیدن مبل شود. آسیب پذیر ترین قسمت های مبل، بخش های چوبی مبل هستند. در این بخش قصد داریم نکاتی را در زمینه تعمیر مبل ارائه دهیم. به ویژه اگر مبل شما چوبی است و نیاز به تعمیر مبل دارید، در این مقاله ما را یاری کنید.
مراحل تعمیر مبل (تعمیر قسمت های چوبی مبل)
گام اول: آماده سازی منطقه آسیب دیده
دراین مرحله، با استفاده از یک کاتر یا تیغ منطقه آسیب دیده را کمی برش دهید تا سطح آن هموار شود. این کار برای آماده سازی به منظور تعمیر مبل صورت می گیرد.
گام دوم: اعمال بتونه
برای مخلوط کردن بتونه و پرکننده (filler)، از دستور العمل ارائه شده بر روی بسته بندی آن استفاده کنید. پس از آماده شدن بتونه، آن را تنها یکبار بر روی محل آسیب دیده اعمال کنید. توجه داشته باشید که مواد پرکننده به سرعت خشک می شوند بنابراین در هنگام آماده سازی مخلوط از مقدار زیادی پرکننده استفاده نکنید.
برای مخلوط کردن فیلر می توانید از یک چاقوی کوچک استفاده کنید. پس از اعمال بتونه به منظور تعمیر مبل، کمی صبر کنید تا خشک شود، اما دقت داشته باشید نباید پرکننده بر روی چوب زیاد سخت شود، زیرا در این صورت تراشیدن آن دشوار خواهد شد. چاقو را در سراسر منطقه آسیب دیده، به منظور حذف قسمت های اضافی و تسطیح منطقه آسیب دیده، بکشید.
گام سوم: سنباده زنی
از یک کاغذ سنباده 150 گریت برای صاف کردن منطقه پر شده استفاده کنید. در سنباده زنی، حتی قسمت های اطراف منطقه آسیب دیده را که سالم هستند را نیز به منظور هم سطح شدن سنباده بزنید. و در نهایت از یک کاغذ سنباده 220 گریت برای پایان کار استفاده کنید.
گام چهارم: استفاده از مداد شمعی
برای رنگ کردن قسمت های سنباده کشیده شده، از مداد شمعی استفاده کنید. مقداری از رنگ به پرکننده های چوب ضمیمه می شود. پس از این مجددا سطح مورد نظر را کاملا صاف نمایید. در انتهای این مرحله به منظور تکمیل فرآیند تعمیر مبل ، باید سطح آسیب دیده کاملا یکنواخت باشد.
گام پنجم: اعمال رنگ
متناسب با رنگ مبل مورد نظر خود، رنگ قهوه ای اکریلیک را با کمی سفید (قهوه ای روشن) ، و یا سیاه (قهوه ای تیره) ترکیب کنید. برای دستیابی به توناژ مورد نظر ممکن است به رنگ قرمز، زرد و نارنجی نیز احتیاج داشته باشید. اولین رنگی که به مبل اعمال می کنید، به عنوان رنگ پایه در نظر گرفته می شود. در مرحله بعدی برای تعمیر مبل، باید تن های مختلف (روشن تر و یا تیره تر) برای دستیابی به رنگ نهایی مورد نظر مخلوط نمایید. و در نهایت رنگ را با استفاده از یک قلم مو به مبل اعمال کنید. پس از خشک شدن، رنگ اکریلیک، سراسر منطقه را اسپری براق کننده بزنید.
بس از طی این مراحل، شما موفق به تعمیر مبل خود خواهید شد. البته این مراحل برای تعمیر قسمت های چوبی مبل ارائه شده است.
مراحل تعمیر مبل
10 / 10
از
1 کاربر